Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante :

^ Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante ^

sâmbătă, 23 aprilie 2011

10 parfumuri de seara pentru femei moderne

Te pregatesti sa iesi in oras pentru o intalnire cu persoana iubita? Sunt sigura ca vrei sa faci din fiecare intalnire un moment memorabil. Asa ca in afara de hainele potrivite si de machiaj ul potrivit, asigura-te ca “porti” si parfumul potrivit pentru aceasta ocazie.
 Parfumul este ca un accesoriu care da clasa tinutei tale, care o completeaza cu alte cuvinte.
Iata cateva dintre cele mai potrivite parfumuri pentru intalnirile de seara:
1.”Miss Dior Cherie” by Christian Dior. Daca esti in cautarea unui parfum romantic si senzual, Miss Dior Cherie este cea mai buna alegere pe care o poti face. Aceasta esenta a fost lansata de casa de moda Christian Dior in anul 2005. Este un amestec feminin de miros de capsuni, patchouli, violete, mandarine, mosc si iasmin.

2.”DNKY Delicious Night”. Este un parfum aparut in anul 2007 si imbina o combinatie perfecta de miresme de frezie, coacaze si pomelo. Este un parfum care persista foarte mult timp si merge pentru o intalnire pe seara, mai ales vara.
3.”Givenchy Hot Couture” a aparut pe piata in anul 2000 si este o combinatie de succes formata din esente de vanilie, iasmin si mosc. Este un parfum romantic si senzual.
4.”Poison” by Christian Dior este un parfum foarte feminin, creat de Dior in anul 1985. Este un parfum exotic, faimos pentru esentele orientale. Este un parfum deosebit, care merge purtat seara, mai ales in serile de vara, cand caldura va degaja si mai multi vapori de parfum in jurul tau.
5.”Coco perfume” by Chanel este o combinatie de de trandafiri bulgari, iasmine indiane si alte esente la fel de tari si patrunzatoare. Creat in anul 1984, acest parfum este unic si completeaza orice tinuta de seara.
6.”Emilio Pucci Vivara” este un parfum chic, format din esente de iasmin, portocale si alune. Este senzual si isi pastreaza mirosul foarte mult timp.
7.”CK IN2U” este un parfum de seara care miroase nemaipomenit. Format din esente de citrice, coacaze, vanilie, lime si papaya, va face orice femeie sa se simta sexi purtandu-l.
8.”Envy me” by Gucci are o alura sexi, seducatoate si misterioasa si se potriveste femeilor care vor sa atraga atentia. Nota de mosc senzual pe care o contine il face sa fie un parfum ametitor.
9.”Hugo Boss Deep Red” pentru femei este un parfum care provoaca si instiga la pasiune si iubire. Poarta-l fara a sta pe ganduri.
10.”Philosophy Amazin Grace” este un parfum cu note de mandarine, grapefruit, trandafir, frezie si mosc care da o alura fresh si senzuala oricarei femei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu