Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante :

^ Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante ^

marți, 26 aprilie 2011

Accesorii si tendinte in functie de zodie

Moda de zi cu zi este un subiect pe care noua, femeilor, ne place sa-l dezbatem in amanunt atunci cand iesim la o cafea cu prietenele sau cand mergem la shopping in cautarea hainelor dorite.
Chiar daca suntem femei si avem in mare parte aceleasi inclinatii catre anumite s tiluri, gusturile pot fi diferite, in functie de caracterul si de personalitatea fiecareia dintre noi.
Zodia este una din caracteristicile care ne influenteaza gusturile si dorintele in materie de haine, accesorii si tendinte.
Pentru Berbec, cele mai hot accesorii sunt cele care se prind in par si care dau stil si originalitate coafurii. Femeile Berbec iubesc parul lung si toate lucrurile care se pot prinde si asorta parului. Clame, pampoane, palarii sau bentite sunt doar cateva dintre lucrurile care se porivesc unei femei Berbec.
Pentru femeia Taur, accesoriile cele mai bune sunt bijuteriile. In aceasta primavara, femeia Taur nu se va da in laturi in a-si cumpara cercei noi, bratari noi sau inele in diferite nuante si modele. Iubeste bijuteriile delicate si scumpe, dar si accesoriile handmade.
Pentru femeia Gemeni, noul trend al primaverii ii va da peste cap toate calculele si isi va cumpara multe perechi de pantofi si sandalute platforma, pentru ca asa a vazut ea ca se poarta si da bine.
Femeia Rac este ceva mai cumpatata in aceasta primavara si nu se va arunca la cheltuieli mari cand vine vorba de haine si de moda. In schimb nu va rezista tentatiei de a-si cumpara vreo doua-trei perechi de ochelari de soare, care sa-i protejeze ochisorii de razele puternice ale soarelui.
Pentru Femeia Leu, rochitele cu imprimeu floral vor fi in topul preferintelor si nu va ezita sa-si cumpere chiar de doua ori acelasi model, dar in culori diferite.
Femeia Fecioara este indragostita de sacouri si de esarfe. Drept pentru care va asorta mereu fiecarei tinute cate o esarfa trendy si colorata, pentru un look rafinat.
Femeia Balanta inca nu s-a decis ce accesorii sau ce tendinte va urma in aceasta primavara. Cert e ca ii plac hainele elegante si materialele fine. Ii place mult culoarea roz si probabil va miza pe aceasta nuanta toata vara.
Pentru femeia Scorpion, e litera de lege ca se poarta culoarea crem. Aproape toate tinutele ei vor fi in nuante de crem si de bej, combinate desigur cu incaltamintea cu talpa ortopedica sau cu toc cui.
Femeia Sagetator va da o gramada de bani pe haine de firma in aceasta primavara. A auzit ea ca sunt reduceri si va da buzna in magazine in cautarea hainelor potrivite, unde de altfel, va cheltui sume importante de bani.
Femeia Capricorn isi doreste sa fie la moda si sa-si cumpere haine, care poate ca nu le va imbraca niciodata, dar va vrea sa le aiba ea acolo in sifonier. De aceea va avea colectii de camasute si rochite floral print.
Pentru femeia Varsator, tendintele de anul acesta nu conteaza atat de mult, daca nu sunt conform gusturilor ei clasice. Insa stilul vintage este pe placul ei si il va adopta mai ales pentru zilele calde de vara.
Pentru femeia Pesti, costumele de baie vor fi in topul preferintelor. Pentru ca iubeste soarele si marea, isi va cumpara mai multe costume, pe care le va asorta cu cerceii, geanta de plaja si palariile de anul trecut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu