Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante :

^ Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante ^

vineri, 8 aprilie 2011

Topul celor mai frumoase femei din lume

1.Jessica Marie Alba ( 28 aprilie 1981 ) ocupa locul 1 in acest top al frumusetii. Femei si barbati din lumea intreaga au votat-o ca fiind printre primele 25 cele mai frumoase si sexy femei din lume. Jessica este o tanara actrita, de origine americana, care si-a inceput cariera la varsta de 13 ani in filmul “The Secret World of Alex Mack” ( 1994 ).
2.Megan Denise Fox ( 16 mai a986 ) es
te actrita si model. Megan si-a inceput cariera in modeling si actorie, dupa ce a castigat numeroase premii si concursuri de frumusete, care au propulsat-o fix in lumina reflectoarelor de la Holywood.
3.Scarlett Johansson ( 22 noimebrie 1984 ) este o tanara actrita si cantareata care a devenit faimoasa pentru rolul din filmul “Ghost World”. Scarlett s-a remarcat atat in filme, cat si in videoclipurile muzicale in care a aparut de-a lungul timpului.
4.Angelina Jolie ( 4 iunie 1975 ) este actrita si ambasadoarea Bunavointei UNESCO pentru refugiati. Angelina a fost ani de-a randul in topul celor mai frumoase si senzuale femei din lume, lucru care cel mai probabil va dainui mult timp de acum incolo.
5.Kate Beckinsale ( 26 iulie 1973 ) este o actrita de origine engleza, cunoscuta pentru rolurile ei din filmele Pearl Harbor ( 2001 ), “Underworld” ( 2003 ), “Van Helsing” ( 2004 ) si “The Aviator” ( 2004 ).
6.Cheryl Ann Cole ( 30 iunie 1983 ) este o cantareata de origine britanica, membra a trupei Girls Aloud. Cheryl are un talent, o voce si o frumusete demne de invidiat de multe celebritati din industria muzicala.


7.Eva Jacqueline Longoria Parker ( 15 martie 1975 ) este o actrita nominalizata la Globul de Aur de nenumarate ori, o actrita care a castigat multe premii, multa simpatie, dar si multa invidie din partea colegelor de breasla. Rolul din “Neveste disperate” a pus-o cel mai bine in evidenta: atat ca fizic, cat si ca actrita.
8.Beyonce Giselle Knowles ( 24 septembrie 1981 ) este o cantareata de origine americana, dar si o foarte buna actrita. Beyonce este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar si una dintre cele mai bune voci din ultimii ani, pe scena muzicala internationala.
9.Adriana Francesca Lima ( 12 iunie 1981 ) este un model de origine braziliana, cunoscuta ca “Victoria Secret Angel “ inca din anul 2000, dar si pentru contractul de imagine pe care Adriana l-a semnat cu Maybelline Cosmetics.
10.Gisele Caroline Bundchen ( 20 iulie 1980 ) este un top model brazilian, ocazional si actrita. Conform publicatiei “Forbes”, Gisele este una dintre cele mai bine platite modele din lume. Mai nou a devenit si imaginea brand-ului “H & M” care pare sa-i aduca multi bani, dar si aprecieri pentru fizicul ei de invidiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu