Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante :

^ Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante ^

vineri, 8 aprilie 2011

Alegerea gentilor

Geanta nu trebuie sa difere intr-un mod izbitor fata de restul tinutei, ar trebui mai degraba sa se asorteze cu aceasta. Ar trebui de asemeni sa fie destul de spatioasa pentru a putea sustine toate lucrurile pe care dorim sa le luam cu noi. Facultativ, culoarea si designul gentii noastre ar trebui sa corespunda mai multor tinute. 
Sfaturi pentru alegrea gentii potrivite care sa iti accentu
eze infatisarea    In cazul in care corpul tau este abundent de la talie in jos.cea mai buna strategie pentru tine este sa alegi o geanta mica cu o bretea scurta. Asezata dragut pe mana atrage privirea asupra partii de sus a corpului si o ignora pe cea de jos. In cazul in care partea de sus a corpului tau este generos inzestrata, atunci o geanta mai mare cu o bretea mai larga distrage atentia din zona sanilor si are un aspect placut. Pentru un corp mai subtire si alunecos, un model mai larg de geanta va adauga acel "ceva" infatisarii tale. Orice alt model de geanta spatioasa va aduaga o alta dimensiune.
   Pentru un corp bine inzestrat in totalitate o geanta mai mica care sa contina o pata de culoare poate fii solutia. Este posibil sa iti doresti sa folosesti o geanta care sa detina o bretea de la scurt la mediu. In acest fel poti atrage atentia asupra jumatatii de sus a corpului, nu asupra totalitatii sale.
   Pentru detinatoarele unui corp perfect, aveti o varietate mare de alegeri. Orice se potriveste la aceasta femeie, atat timp cat se potriveste cu tinuta! Nu uita ca deja ai investit timp si bani in alegerea tinutei tale. Maximizeaza-i efectul adaugand accesorii cu grija.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu