Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante :

^ Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante ^

vineri, 8 aprilie 2011

Cele mai tari brand-uri de ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt mai mult decat pentru protectia ochilor, ei fac parte din stilul personal al fiecaruia.
Sunt cele mai trendy accesorii, de aceea ne-am gandit sa va prezentam si voua cele mai tari brand-uri de ochelari de soare:
1.Ochelarii de soare marca “Oakley” sunt mai sportivi. De obicei atletii, ciclistii, cei care alearga, opteaza pentru aceasta firma. Pe langa cali
tate si frumusete, ochelarii se potrivesc perfect cu forma fetei si sunt foarte rezistenti la diverse activitati.
2.Ochelarii de soare “Adidas” sunt printre cei mai respectati si ceruti din lume. Cu ramele colorate si foarte felxibili, acesti ochelari sunt potriviti pentru zilele relaxante din weekend.
3.Ochelarii de soare “Mormaii” sunt cunoscuti in randul celor care practica sporturi nautice. Ramele sunt colorate, iar in designul lor se includ valuri, dragoni sau elemente abstracte. In colectiilor lor gasim ochelari trendy in nuante de roz, bleo sau mov.
4.Ochelarii de soare marca “HB” se potrivesc celor care iubesc sportul, dar si activitatilor in aer liber, pe timp de vara. Ramele sunt subtiri, frumos definite. Lentilele sunt de obicei negre, insa puteti alege si de aici rame colorate sau cu aplicatii.
5.Ochelarii de soare “Vogue” sunt pentru femeile care prefer stilul clasic, elegant. Ochelarii de soare “Vogue” marcheaza trecerea de la femeia traditionala, la cea moderna. Se potrivesc tinutelor business si rochiilor de seara.
6.Ochelarii de soare marca “Evoke” sunt populari in randul adolescentilor, avand in vedere ca merg accesorizati la haine, look, coafura, etc. Lentilele pot fi si ele colorate, insa cele mai trendy raman cele negre si cele maro.
7.Ochelarii de soare “Prada” sunt foarte clasici, eleganti, cu detalii unice. Culoarea lentilelor poate fi neagra, maro sau gri-ul oglinda.
8.Ochelarii de soare marca “Gucci” sunt preferatii tuturor. La fel ca si Prada, au detalii unice, costul lor fiind destul de ridicat. Faptul ca asigura o protectie sporita impotriva razelor UV, ii face sa fie si mai populari, in randul celor care tin la sanatatea ochilor.
9.Ochelarii de soare “Emporia Armani” sunt foarte discreti si sunt la concurenta cu Prada si Gucci. Eleganta si stilul bussines – clasic ii face sa fie adorati de majoritatea celebritatilor. Ramele sunt de culoarea cromului de obicei, iar lentilele negre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu