Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante :

^ Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante ^

vineri, 8 aprilie 2011

Extensii de par

Fetele din lumea intreaga sunt la zi cu tot ce misca in lumea modei, mai exact cu tot ce tine de haine, incaltaminte, bijuterii si alte accesorii.
Un alt aspect la fel de important in ziua de azi este look-ul. La “moda” se pare ca este inca look-ul de pitzi: fardata e
xcesiv, portocalie de la solar, extravagant imbracata, cu tocuri cat mai inalte, unghii false si desigur….extensii de par!
Extensiile de par sunt un accesoriu foarte cool, care daca este folosit cum trebuie, poate schimba o persoana foarte mult, mai ales daca are parul mai scurt.
Extensiile pot fi purtate la diverse ocazii sau zilnic, daca esti dornica sa ai mereu parul lung.
Cele mai frumoase si recomandate sunt extensiile din par natural. Sunt ceva mai scumpe, insa calitatea lor este de o mie de ori mai mare. Pe langa acest lucru, le poti spala, usca cu foehnul, pieptana, ondula sau indrepta cu placa fara grji si probleme.
Inainte de a-ti pune extensii, mergi la salon si fa-ti un tratament sau o masca de ingrijire a parului, pe care sa o folosesti cu 2-3 saptamani inainte de a-ti pune extensiile. De asemenea, este bine sa-ti tunzi varfurile de par, mai ales daca acestea s-au tocit si sa gasesti impreuna cu hair-stylistul nuanta cea mai apropiata de cea a parului tau.
Este foarte importanta sa “nimeresti” culoarea sau sa fie macar foarte apropiata de cea pe care o ai deja, pentru nu da impresia de falsitate, de extensie de par sau de curcubeu (mai multe culori in cap).
Extensiile sunt de mai multe feluri: clip-on, cu keratina sau micro-ring. In functie de perioada la care te-ai gandit ca vrei sa porti extensiile se va face si alegerea pentru care din cele trei tipuri vei opta, sfatuita desigur de un stilist.
Dupa cum spuneam, extensiile merg purtate zilnic, sau la ocazii. Pentru ocazii, nu este neaparat necesar sa-ti aplici extensii. Poti opta pentru o mesa de par pe care sa o atasezi si sa o porti asa cum iti place: prinsa intr-o coada, coc, o coafura mai speciala sau pe spate.
O data ce ti-ai aplicat extensiile de par, asteapta-te ca toata lumea sa observe schimbarea si sa te admire ( sau critice ) pentru podoaba ta capilara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu