Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante :

^ Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante ^

vineri, 8 aprilie 2011

Cât de bine ştii să fii sexy ?

De multe ori mi-am pus urmatoarea intrebare: Ce inseamna (pana la urma) sa fii cu adevarat sexy? Este vorba de felul in care te imbraci ,arati si cochetezi sau este de fapt o stare de spirit pe care putini stiu sa o traiasca?

Saptamana aceasta va propun sa aflam mai multe despre acest concept. Dupa o "cercetare" amanuntita asuprea termenului in cauza, am ajuns la concluzia ca a fi sexy (pt majoritatea expertilor in domeniu) echivaleaza cu a fi bine imbracat si a avea o atitiudine pe masura. Atunci cand stii sa porti o haina intr-un mod anume, nu mai conteaza daca acel outfit e considerat atragator sau nu.

De cate ori s-a intamplat sa vedem pe strada femei care purtau haine din categoria "sexy" dar persoanele erau departe de a emana sex-appeal si nu reuseau decat sa ne starneasca amuzamentul.. In incercarea de a apata si a atrage un pic atentia, toate mai facem greseli vestimentare din cand in cand, fie ca ne dam sau nu seama; tine de natura noastra umana sa vrem fim unice, originale. Ca pentru acest lucru e nevoie de un "training" destul de serios, asta nu mai e un secret pentru nicio o pasionata a modei...

Inainte de a trece mai departe vreau sa va readuc aminte un lucru: a umbla aproape dezbracata nu are nicio legatura cu a fi sexy! Desigur ca e important si aspectul fizic, dar este departe de a fi totul. Ca sa fi dorita si iubita cu adevarat e nevoie de mai multe lucruri! O sa spuneti probabil ca barbatii pun accent doar pe aspectul fizic si nu prea ii intereseaza alte chestiuni. Dati-mi voie sa fac o mica corectie: barbatii superficiali se uita doar la fizic. Cei care merita cu adevarat pun pret si pe alte lucruri in afara de sani, fund si picioare..

Acum ca ne-am lamurit cu privire la aceste aspecte, vreau sa va "prezint" un celebru creator de moda din America. Pe numele sau Bradley Bayou, designerul a imbracat foarte multe femei celebre de la Hollywood, de la frumoasa Eva Longoria pana la Queen Latiffa, toata lumea a trecut prin atelierul maestrului vestimentar din cetatea filmului. Avand o vasta experienta in domeniul modei si a psihologiei feminine atunci cand vine vorba de look, creatorul a scris si o carte in acest sens, lucrarea sa trateaza exact subiectul nostru de astazi, iar creatorul ne aduce aminte ca "a fi sexy inseamna te imbraca corespunzator inaltimii, conformatiei si greutatii tale, iar apoi trebuie sa fii sigura ca alegi hainele care iti vin cat mai bine". Designerul considera ca brandurile nu sunt totul; mai presus de orice, conteaza sa ai lucruri de calitate.

In afara de asta, trebuie avute in vedere cateva reguli (da, stiu ca nu le suportati, dar uneori sunt necesare) care trebuie respectate cu sfintenie, daca vrei sa fii mereu sexy  dar rafinata in acelasi timp. Sa vedem despre ce e vorba:

 - daca porti o masura peste  44 , nu purta  rochii furou din materiale lucioase; cu siguranta nu te vor avantaja, din contra, te vor face sa pari si mai plinuta ..
 - desi cizmele lungi sunt unele din cele mai "tari" piese vestimentare trebuie sa avem in vedere ca acest tip de cizme nu avantajeaza pe oricine...femeile scunde sau mai plinute nu trebuie sa poarte cizme mai lungi de glezne. Nu de alta, dar cele lungi peste genunghi nu fac decat sa pari si mai mica si iti "taie" imaginea in doua...
 - alt articol de rezistenta este desigur, fusta scurta. Dar nici aceasta nu este pentru oricine, dupa cum probabil stii deja. Daca nu ai picioare frumoase, (adica fara celulita si vergeturi!!) te rog, evita-le...
 - jeansii cu talie joasa...avem si aici alta problema! Multe femei nu inteleg ca daca au solduri late sau abdomen predominant (sau ambele) toata combinatia s-a dus pe apa sambetei. "In loc sa isi uniformizeze conformatia, adauga umflaturi" le avertizeaza Bradley Bayou.
 - o alta piesa de senzatie a celor care vor sa intre in categoria "sexy cu orice pret" sunt topurile scurte. Desigur ca acestea arata foarte bine daca sunt sunt purtate si "asortate" si cu formele primite de la Mama Natura. Adica, daca ai sanii mari si ai nevoie de mai multa sustinere la nivelul bustului ...mai bine uita de aceste topuri, pentru ca nu faca altceva decat sa creeze un cadru ieftin si de prost gust ..

In incheiere, vreau sa va reamintesc ca propria voastra piele este iarasi un "accesoriu" foarte sexy. Nu vorbim aici despre conceptul "cu cat arati mai mult, cu atat mai bine", ci de faptul ca un decolteu frumos, o fusta putin mai scurta (daca ai picioare frumoase)  pot sa atraga instantaneu privirea acolo unde vrei, iar partile de care nu esti profund multumita pot ramane astfel in umbra...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu