Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante :

^ Vezi si linkurile de mai sus foarte interesante ^

miercuri, 27 aprilie 2011

Blue mania verii 2011

Chiar daca mai este pana la vara, deja ne gandim la trendurile si la culorile pe care le vom purta vara aceasta. Blue mania, asa cum a fost numit acest fenomen in urma cu doi ani, revine si anul acesta, pe la jumatatea lunii mai si se pare ca va dura toata vara, chiar aproape de sfarsitul lui septembrie.
Asadar, in vara aceasta culorile pastelate, de albastru, bleumarin sau turcoaz ne vor i ncanta privirile atat in magazine cat si pe strada.
Preferatele designerilor pentru aceasta vara raman nuantele de albastru royal, verzui si turcoazul. Recunosc ca aceste nuante se numara si printre preferatele mele si ale multor altor femei, cel mai probabil din cauza faptului ca albastrul este o culoare care se potriveste oricarui ten.
Cele mai senzationale outfit-uri ale acestei veri vor fi rochiie vaporoase, din dantela, albe sau complet turcoaz. Purtand o rochie bleu este imposibil sa nu te faci remarcata chiar si printre o mie de femei.
Cel mai tare trend al verii va fi insa combinatia de succes dintre nuantele de bleu si auriu. Spre exemplu, putem purta o minunata rochie bleu, asa cum vedem si in poza cu o centura de culoare aurie sau cu o pereche de sandale aurii. Aceasta combinatie este inspirata din moda Greciei Antice, cand reginele purtau rochii vaporoase de culoare deschisa cu brauri din aur si foarte multe bijuterii din aur. Daca vrei sa arati ca o zeita a mitologiei grecesti, adopta aceasta tinuta, la care poti adauga cu succes o bratara mare aurie, infasurata pe mana.
Blugii si pantalonii de culoare deschisa, in special bleu foarte deschis sunt deja in trend, asa ca nu-ti face griji, la vara ii vei putea purta in continuare, alaturi de accesoriile preferate.
Nici la costumele de baie lucrurile nu vor sta altfel: vom purta nuante de turcoaz, bleumarin si albastru royal ( verzui ) toata vara.
Nici accesoriile bleu nu vor lispi: gentute, ochelari de soare, oja si unghii false, sau pur si simplu incaltaminte in nuante de bleu-turcoaz ne vor invada privirile la tot pasul. Ca sa nu mai spunem ca make-up-ul in nuante de bleu si auriu va arata demential de pielea proaspat bronzata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu